Hur att lämna en grupp text i din iPhone?

133

vill du lämna din grupp text samtal men alternativet är nedtonat? Lämna dina bekymmer borta som den här artikeln förklarar hur man ska lösa det helt enkelt.

iPhone erbjuder dig möjligheten att skicka textmeddelanden mellan iOS-användare. Istället för att skicka meddelanden till en person, iPhones har gruppen text anläggningen samt. Du kan skicka ett meddelande till fler än en person samtidigt och njuta av en riktigt bra tid. Men, Det kan vara en tid som du behöver ta en paus. Du känner nog med grejer du pratar och behöver lämna chatten en gång. Om allt går smidigt, Du kan lämna en grupp text genom att följa stegen som anges nedan.

  • Gå till “detaljer” ligger i det övre högra hörnet av programmet Meddelanden
  • Rulla nedåt och välj alternativet kallas “Lämna det här samtalet”

Men vissa användare stöter på något annat. De rullar nedför skärmen bara för att upptäcka att “Lämna det här samtalet” Alternativet är nedtonat. Det är den punkt de börjar undra hur man lämna en grupp text. Om du undrar om samma, du är inte ensam. Många iPhone-användare har upplevt detta problem och letar efter en pålitlig lösning. Brunn, som vi nämnde tidigare, Syftet med denna artikel är att förklara hur man lämna en grupp text lätt. När alternativet är miste, du behöver inte undra längre.

Om sanningen att få veta, Grupp textmeddelanden är inte en ny sak för oss. Men, möjlighet att lämna en grupp text var en ganska ny introduktion till iPhone. För dem som undrar hur man lämna en grupp text på en iPhone, denna artikel kommer att vara ganska händig.

Hur du startar en grupp meddelande på din iOS-enhet?

Det skulle vara praktiskt för en nybörjare iOS användare att veta hur man startar ett gruppmeddelande. Här är de steg att följa för samma.

  • Öppna programmet Meddelanden som finns på startskärmen.
  • Sedan, peka på knappen märkt “komponera nytt meddelande” (det verkar som en penna och ett papper).
  • Skriv in namnet på den första mottagaren.
  • Sedan, ange namnet på en annan mottagare.
  • Nu kan du peka inne i fält där du ska mata in text (mot botten).
  • Skriv meddelandet som du vill
  • Som det sista steget, Klicka på alternativet “skicka”

Nu kan du skicka meddelanden till flera användare utan att skicka en i taget. Det kommer att spara mycket tid.

Hur man lägger till ett namn till din grupp meddelande

Namnge ett gruppmeddelande blir praktiskt. Du kan namnge gruppen meddelandet beroende på motivet du tänker prata. Om nödvändigt, men, ändra namnet på gruppen när du behöver. Låt oss se hur man gör det.

  • Tryck på programmet Meddelanden ligger på startskärmen på din enhet
  • Sedan, peka på gruppkonversation som du vill byta namn
  • Nu, bör du peka på de kontakter som finns högst upp på skärmen
  • Du kan sedan trycka på “Jag” ikonen (på infoknappen)
  • Sedan, peka på alternativ som kallas “Namn”
  • Nu kan du ange ett namn som du vill
  • Tryck på Klar för att slutföra processen

Och, det är hur du lägger till ett namn till din grupp meddelande lätt. Det är inte en svår process alls, är det?


Skillnaden mellan textmeddelanden och iMessage konversationer

I själva verket, den “grupp texter” Funktionen tillämpades på textmeddelanden i början. Det innebär, alla meddelanden vi skickade och mottagna i vår grupp texter överfördes via vår mobil planen. Men, senare, Apple introducerade iMessage samtal samt. Som ett resultat av denna inledning, du kan delta i grupptexter genom iMessage teknik. Som du redan vet, iMessage inte använda din mobilnätet för att skicka och ta emot meddelanden. I stället, den utnyttjar internet (din data plan) vilket är långt mer överkomliga. För övrigt, iMessage kan du skicka även bild- och multimediameddelanden.

Varför inte Apple införa ett alternativ som kallas “Lämna det här samtalet” tidigare?

För att få en klar bild av varför alternativet “Lämna det här samtalet”, du bör känna till några grunderna. I själva verket, Det finns en avsevärd skillnad mellan en grupp text och iMessage om hur de fungerar. Låt oss lära dessa differentieras innan vi går vidare.

grupp text

När det gäller att gruppera textmeddelanden, du måste skicka meddelanden till alla medlemmar i gruppen. Även, varje enskild användares iPhone kommer att hålla koll på vem deltar i respektive samtal.

iMessage konversation

Den iMessage server, Å andra sidan, spelar rollen av medlare. Alla meddelanden som skickas med hjälp av iMessage går igenom iMessage server. iMessage fungerar inte på mobilnätet som du använder. I stället, det fungerar baserat på din dataplan. Den iMessage håller koll på alla texter som skickas via tjänsten.

Kan du identifiera om du är i en iMessage samtal eller en gruppkonversation?

Ja. Det är möjligt. Att göra detta, bör du först peka på programmet Meddelanden. Sedan, öppna gruppmeddelande och ta en titt på klockan placeras högst upp på skärmen. Om du kan märka Group MMS, du använder en vanlig grupp textmeddelande. Men du är i iMessage om du kan se Group istället för Group MMS.

Vilken är den största skillnaden?

Din iPhone inte låta dig berätta för de andra som du lämnar respektive konvertering. Men, den kan kommunicera med servern för iMessage fastställts av Apple. Som vi nämnde tidigare, serven i iMessage har ett spår på alla deltagarnas aktiviteter. Så, varje deltagare kan lämna samtalet individuellt beroende på deras preferenser. Lämna samtalet genom att kommunicera med iMessage server, du ska peka på “Lämna det här samtalet” fliken.

Brunn, Om du inte hittar “Lämna det här samtalet” fliken, Läs vidare för att lära sig att lämna en grupp text.

Vad gör “Lämna det här samtalet” knapp saknas?

Om du inte kan använda alternativet “Lämna det här samtalet” alternativet, du kan vara i en grupp text. Som ni vet vid det här laget, detta alternativ är endast tillgängligt med iMessage konversation. Texterna grupp som skickas genom den konventionella textmeddelandet planen inte har det av en anledning. Det vill säga; iPhone kan inte berätta för andra iPhones som du försöker lämna respektive samtal. Så, du kan inte i praktiken ha ett sådant alternativ.

Hur man lämna en grupp textmeddelande?

Är du engagerad i en traditionell grupp SMS konversation och du måste lämna det? Om så är fallet, det finns inget annat sätt än att fråga de andra artigt eller blockera dem alla. Det är ganska lik blockera nummer som du inte får någon textmeddelande.

Tänk om “Lämna det här samtalet” är där men det är nedtonad?

Om du kan se “Lämna det här samtalet” knappen och det verkar i grått, scenariot är annorlunda. Du är säkert i en iMessage samtal. Men det är nedtonad eftersom det finns endast tre användare i respektive iMessage konversationen. Om det bara finns tre användare, iMessage inte tillåter dig att omvandla den till en två-person meddelande.


Anta att du har tagit bort hela iMessage konversationen, du kommer fortfarande att läggas till gruppen. När en deltagare sänder ett meddelande till gruppen, Du kommer automatiskt att läggas till det. Så, du bör vara knepigt om du behöver lämna en iMessage samtal där tre användare är engagerade. Du kan lägga till någon annan i samma grupp och omvandla den till en 4-personers grupp. Sedan, du kan lämna gruppen utan några problem. Knappen kommer att aktiveras efter att ha lagt någon annan i gruppen. Om någon annan behöver lämna respektive konversationen, han eller hon kan göra samma sak.

Anledningar till varför du inte kan lämna en iMessage samtal när det finns endast tre individer?

Du vet redan att du inte kan lämna en iMessage samtal när det finns endast tre individer. Men varför? Låt oss ta ut.

Logiken är ganska enkel. Om du lämnar en tre personer meddelande, Det blir en två personer samtal. När det bara finns två individer, respektive samtalet inte redovisas som en iMessage samtal. Det blir automatiskt en standard iMessage som vanligtvis sker mellan två individer.

Som vi tror, även två individer ska kunna engagera sig i en iMessage samtal. Det innebär, “Lämna det här samtalet” Alternativet skulle ha varit tillgänglig på en tre personer meddelande samt. Intressant om, Det finns inte tillgängligt för iMessage. Vi hoppas att denna fråga skulle tas upp från en iOS-uppdatering som skulle äga rum i framtiden.


Brunn, som är exakt hur man lämna en grupp text på din iPhone eller iPad. Vi hoppas att du skulle hitta den här artikeln för att vara praktiskt. Förresten, Om din iMessage säger inte levereras, iPhone won't ring, Min iPhone 6 Startar inte, just click to know more about them.

Få realtid uppdaterar direkt på dig enhet, prenumerera nu.

Du kanske också gillar
Kommentarer