imyfone, iphone data recovery, foto opsving, WhatsApp opsving, WeChat opsving, line opsving, iphone Viber genvinde

Sådan Efterlad en Gruppe tekst i din iPhone?

0 195

vil du forlade din gruppe tekst samtale men indstillingen er nedtonet? Lad dine bekymringer væk som denne artikel forklarer, hvordan man løser det simpelthen.

iPhones giver dig mulighed for at sende SMS-beskeder mellem iOS-brugere. I stedet for at sende beskeder til én person, iPhones har gruppen tekst facilitet samt. Du kan sende en besked til mere end én person på samme tid og nyde en rigtig god tid. Imidlertid, der kan være en tid, at du har brug for en pause. Du føler nok med de ting du taler og har brug for at forlade chatten én gang. Hvis alt forløber glat, du kan efterlade en gruppe tekst ved at følge trinene nedenfor nævnte.

  • Gå til “detaljer” placeret i den øverste højre side hjørne af programmet SMS
  • Rul nedad og vælge indstillingen kaldet “Lad denne samtale”

Men nogle brugere støder på noget andet. De rulle ned ad skærmen blot konstatere, at “Lad denne samtale” valgmulighed er nedtonet. Det er det punkt, de begynder at spekulere på, hvordan man kan forlade en gruppe tekst. Hvis du spekulerer på, om det samme, du er ikke alene. Mange iPhone-brugere har oplevet dette problem og er på udkig efter en pålidelig løsning. Godt, som vi nævnte tidligere, formålet med denne artikel er at forklare, hvordan man forlade en gruppe tekst nemt. Når indstillingen mangler ud, du behøver ikke at spekulere på længere.

Hvis sandheden skal frem, gruppe tekstbeskeder er ikke en ny ting for os. Imidlertid, mulighed for at forlade en gruppe tekst var en temmelig ny introduktion til iPhones. For dem, der spekulerer på, hvordan at efterlade en gruppe tekst på en iPhone, denne artikel vil være temmelig praktisk.

Hvordan du starter en gruppe besked på din iOS-enhed?

Det ville være praktisk for en novice iOS bruger for at vide, hvordan man starter en gruppe besked. Her er de skridt til at følge for den samme.

  • Åbn Beskeder app, der er placeret på din startskærm.
  • Derefter, trykke på knappen “komponere ny besked” (det ser ud som en blyant og et papir).
  • Indtast navnet på den første modtager.
  • Derefter, indtaste navnet på en anden modtager.
  • Du kan nu trykke inde i feltet, hvor du er meningen at indtaste tekst (mod bunden).
  • Skriv meddelelsen, som du ønsker
  • Som det sidste trin, Klik på den option “sende”

Du kan nu sende beskeder til flere brugere uden at sende en ad gangen. Det vil spare dig for en masse tid.

Hvordan at tilføje et navn til din gruppe besked

Navngivning af en gruppe besked bliver praktisk. Du kan navngive gruppen besked afhængigt af emnet du har til hensigt at tale. Hvis det er nødvendigt, men, du kan ændre navnet på den gruppe, når du har brug. Lad os se, hvordan det skal gøres.

  • Tryk på programmet Meddelelser placeret på startskærmen på din enhed
  • Derefter, tryk på gruppesamtale, du ønsker at omdøbe
  • Nu, du skal trykke på kontakterne, der er placeret i toppen af ​​skærmen
  • Du kan derefter trykke på “jeg” ikon (knappen info)
  • Derefter, Klik på den option kaldet “Navn”
  • Du kan nu indtaste et navn, du ønsker
  • Tryk på Udført for at afslutte processen

Og, det er sådan at føje et navn til din gruppe besked nemt. Det er ikke en vanskelig proces overhovedet, er det?


Forskellen mellem tekstmeddelelser og iMessage samtaler

Faktisk, den “gruppe tekster” funktion blev anvendt på SMS-beskeder i begyndelsen. Det betyder, alle de budskaber, vi har sendt og modtaget i vores gruppe tekster blev overført gennem vores cellulære plan. Imidlertid, senere, Apple introducerede iMessage samtaler samt. Som et resultat af denne introduktion, du kan deltage i gruppens tekster via iMessage teknologi. Som du allerede ved, iMessage ikke udnytter dit mobilnetværk til at sende og modtage beskeder. I stedet, det udnytter internettet (dit dataabonnement) som er langt mere overkommelig. Bortset fra det, iMessage kan du sende endda billedbeskeder og MMS-beskeder.

Hvorfor ikke Apple indfører en valgmulighed kaldet “Lad denne samtale” tidligere?

For at få et klart billede af, hvorfor optionen “Lad denne samtale”, du bør vide nogle grundlæggende. Faktisk, der er en betydelig forskel mellem en gruppe tekst og iMessage om, hvordan de arbejder. Lad os lære disse differens inden vi går videre.

Gruppe tekst

Når det kommer til at gruppere tekstbeskeder, du er nødt til at sende beskeder til alle medlemmer af gruppen. Også, hver enkelt brugers iPhone vil holde styr på, hvem der deltager i de respektive samtale.

iMessage samtale

Den iMessage-serveren, På den anden side, spiller rollen som en mediator. Alle de beskeder, der er sendt via iMessage gå gennem iMessage-server. iMessage virker ikke på mobilnetværket, du bruger. I stedet, det virker baseret på dit dataabonnement. Den iMessage holder styr på alle de tekster, der sendes via tjenesten.

Kan du identificere, hvis du er i en iMessage samtale eller en gruppe samtale?

Ja. Det er muligt. At gøre dette, skal du først trykke på programmet SMS. Derefter, åbne gruppebesked og tage et kig på uret placeret i toppen af ​​skærmen. Hvis du kan mærke Group mms, du bruger en standard gruppe sms. Men du er i iMessage, hvis du kan se gruppen i stedet for Group mms.

Hvad er den væsentligste forskel?

Din iPhone lader dig ikke fortælle de andre, at du forlader den respektive konvertering. Imidlertid, det er i stand til at kommunikere med serveren af ​​iMessage oprettet af Apple. Som vi nævnte før, den tjener af iMessage har et spor på alle deltagernes aktiviteter. Så, hver deltager kan forlade samtalen individuelt afhængigt af deres præferencer. For at forlade samtalen ved at kommunikere med iMessage-serveren, du skal trykke på “Lad denne samtale” fanen.

Godt, hvis du ikke kan finde “Lad denne samtale” fanen, læse om at lære at forlade en gruppe tekst.

Hvad laver “Lad denne samtale” manglende knap?

Hvis du ikke er i stand til at bruge indstillingen “Lad denne samtale” mulighed, du kan være i en gruppe tekst. Som bekendt ved nu, denne mulighed er kun tilgængelig med iMessage samtale. Gruppens tekster, der sendes via det konventionelle sms planen ikke har det for en grund. Det vil sige; iPhone kan ikke fortælle andre iPhones, du forsøger at forlade de respektive samtaler. Så, du kan ikke praktisk have en sådan mulighed.

Hvordan til at forlade en gruppe sms?

Er du engageret i en traditionel gruppe sms samtale, og du har brug for at forlade det? Hvis så, der er ingen anden måde end at spørge de andre høfligt eller blokere dem alle. Det er stort set magen til at blokere numre, hvorfra du ikke modtager nogen sms.

Hvad hvis “Lad denne samtale” er der, men det er nedtonet?

Hvis du kan se “Lad denne samtale” knap, og det ser ud i gråt, scenariet er anderledes. Du er sikkert i en iMessage samtale. Men det er nedtonet, fordi der kun er tre brugere i de respektive iMessage samtalen. Hvis der kun er tre brugere, iMessage ikke tillader dig at konvertere det til et to-personers besked.


Antag, at du har slettet hele iMessage samtalen, du vil stadig blive tilføjet til gruppen. Når en deltager sender en besked til gruppen, du vil automatisk blive tilføjet til det. Så, du skal være vanskelig, hvis du har brug for at forlade en iMessage samtale, hvor tre brugere er engageret. Du kan tilføje en anden til den samme gruppe, og konvertere det til et 4-personers gruppe. Derefter, du kan forlade gruppen uden nogen spørgsmål. Knappen aktiveres efter tilsætning en anden til gruppen. Hvis nogen andre har brug for at forlade den respektive samtale, han eller hun kan gøre det samme.

Grunde, hvorfor du ikke kan forlade en iMessage samtale, når der kun er tre personer?

Du ved allerede, at du ikke kan forlade en iMessage samtalen, når der kun er tre personer. Men hvorfor? Lad os finde ud af det.

Logikken er ret enkel. Hvis du lader en tre-personers besked, det bliver en to-personers samtale. Når der kun er to personer, den respektive samtale er ikke anerkendt som en iMessage samtale. Det vil automatisk blive en standard iMessage, der normalt finder sted mellem to individer.

Som vi tror, selv to personer bør være i stand til at engagere sig i en iMessage samtale. Det betyder, “Lad denne samtale” mulighed ville have været til rådighed på en tre-personers besked så godt. Interessant selvom, det er ikke tilgængelig for iMessage. Vi håber, at dette spørgsmål vil blive behandlet fra en iOS opdatering, der ville finde sted i fremtiden.


Godt, det er præcis hvordan til at forlade en gruppe tekst på din iPhone eller iPad. Vi håber, at du vil finde denne artikel for at være praktisk. I øvrigt, Hvis din iMessage siger ikke Delivered, iPhone ringer ikke, Min iPhone 6 Vil ikke tænde, bare klik for at vide mere om dem.

Get real tid opdaterer direkte på din enhed, Tilmeld nu.

Har måske også

Efterlad et svar